Uddevalla kommun, Barn- och utbildning

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.

I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.

Uddevalla - en plats för hela livet

Beskrivning:
Linnéaskolan ligger vid foten av Bredfjället, med en underbar utsikt över Ljungskileviken och Orust. Ljungskile Folkhögskola är närmaste granne och skolan delar vissa lokaler med folkhögskolan. Skolan har drygt 300 elever fördelade på tolv klasser och tre arbetslag. 

Skolan är inne i ett skede där det kollegiala lärandet står i centrum. Vi är övertygade om att lärare som arbetar tillsammans når en högre kvalitet i sin undervisning. Att arbeta kollegialt innebär på Linnéaskolan både att lärare öppnar dörren till klassrummet för andra vuxna och att det förs diskussioner kring undervisning i samband med detta. 

Arbetsuppgifter: 
I tjänsten ingår, förutom undervisning, mentorskap för elever. Du förväntas också att ta aktiv del i det utvecklingsarbete som skolan bedriver.

Kvalifikationer:
Du har lärarlegitimation i Sv/Eng för åk 7-9. Du är strukturerad i din undervisning och en god ledare i klassrummet. Du vill samarbeta med andra lärare och tar initiativ till detta.

Du är väl förtrogen med grundskolans styrdokument, och arbetar med formativ undervisning och bedömning och ser detta som en självklar del av din undervisning. Du skall även ha god datorvana och se IKT som ett naturligt arbetssätt.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaper och förmågor som vi anser krävs för att man skall fungera bra inom yrket ex. personlig mognad, engagemang samt ledarskaps-och samarbetsförmåga. 

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Övrigt:
Välkommen med din ansökan!

 Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-14
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Ljungskile
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/315
Kontakt
  • Anneli Stark, 0522-695370
Facklig företrädare
  • Isabella Öhlander Zahmoul, Sveriges lärare, 0522-695372
  • Anna Wikström, Sveriges lärare, 0522-695371
Publicerat 2023-05-17
Sista ansökningsdag 2023-06-07

Tillbaka till lediga jobb