Uddevalla kommun, Barn- och utbildning

Uddevalla – en plats för hela livet 

Välkommen att bli en del av vår växande kommun - och att tillsammans med oss arbeta för att ge våra kommuninvånare ännu bättre service.  

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats som ger dig stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Vårt mål är att alla ska kunna trivas och växa - under ett helt yrkesliv. Vi vill också utvecklas som arbetsgivare och arbetar aktivt för att på bästa sätt ta till vara på din kunskap och ditt engagemang. Vi uppskattar och uppmuntrar till medskapande från alla. 

Uddevalla kommun är en vacker plats vid havet i hjärtat av Bohuslän. Vi tror på ett öppet och positivt samspel mellan kommun, utbildning, näringsliv och kultur.  

Vi hoppas att du kommer att trivas hos oss! 

Beskrivning:
Linnéaskolan ligger vid foten av Bredfjället, med en underbar utsikt över Ljungskileviken och Orust. Ljungskile Folkhögskola är närmaste granne och skolan delar vissa lokaler med folkhögskolan. Skolan har drygt 300 elever fördelade på tolv klasser och tre arbetslag. 

Skolan är inne i ett skede där det kollegiala lärandet står i centrum. Vi är övertygade om att lärare som arbetar tillsammans når en högre kvalitet i sin undervisning. Att arbeta kollegialt innebär på Linnéaskolan både att lärare öppnar dörren till klassrummet för andra vuxna och att det förs diskussioner kring undervisning i samband med detta. 

Arbetsuppgifter: 
I tjänsten ingår, förutom undervisning, mentorskap för elever. Du förväntas också att ta aktiv del i det utvecklingsarbete som skolan bedriver.

Kvalifikationer:
Du har lärarlegitimation i Sv/Eng för åk 7-9. Du är strukturerad i din undervisning och en god ledare i klassrummet. Du vill samarbeta med andra lärare och tar initiativ till detta.

Du är väl förtrogen med grundskolans styrdokument, och arbetar med formativ undervisning och bedömning och ser detta som en självklar del av din undervisning. Du skall även ha god datorvana och se IKT som ett naturligt arbetssätt.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaper och förmågor som vi anser krävs för att man skall fungera bra inom yrket ex. personlig mognad, engagemang samt ledarskaps-och samarbetsförmåga. 

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Övrigt:
Välkommen med din ansökan!

 Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-14
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Ljungskile
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/315
Kontakt
  • Anneli Stark, 0522-695370
Facklig företrädare
  • Isabella Öhlander Zahmoul, Sveriges lärare, 0522-695372
  • Anna Wikström, Sveriges lärare, 0522-695371
Publicerat 2023-05-17
Sista ansökningsdag 2023-06-07

Tillbaka till lediga jobb