Avdelningen för vård- omsorgsboende ytterområden,

Uddevalla – en plats för hela livet 

Välkommen att bli en del av vår växande kommun - och att tillsammans med oss arbeta för att ge våra kommuninvånare ännu bättre service.  

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats som ger dig stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Vårt mål är att alla ska kunna trivas och växa - under ett helt yrkesliv. Vi vill också utvecklas som arbetsgivare och arbetar aktivt för att på bästa sätt ta till vara på din kunskap och ditt engagemang. Vi uppskattar och uppmuntrar till medskapande från alla. 

Uddevalla kommun är en vacker plats vid havet i hjärtat av Bohuslän. Vi tror på ett öppet och positivt samspel mellan kommun, utbildning, näringsliv och kultur.  

Vi hoppas att du kommer att trivas hos oss! 

Om arbetsplatsen

Tillsammans med en chefskollega kommer du att starta upp en helt ny verksamhet som skall integreras med befintlig verksamhet ute på Rotviksbro vård- och omsorgsboende.

Den roliga utmaningen i denna tjänst består bland annat i att du som enhetschef får möjlighet att påverka och få ihop helheten på en fin verksam i det natursköna läget för Rotviksbro vård- och omsorgsboende ihop med en engagerad kollega där en utbyggnad är färdig i av andra halvan av 2024. Verksamheten har idag 40 antal platser med demens samt somatik indelade enheter. Här arbetar medarbetare tillsammans för att skapa en god miljö och meningsfull vardag med aktiviteter för de vi är till för, de äldre på Rotviksbro.

Arbetsuppgifter:

I rollen som enhetschef är du ansvarig för att säkerställa att brukarna får en högkvalitativ och värdig vård inom givna ekonomiska ramar. Du kommer att ha personalansvar och leda och fördela arbetet på enheten. Dessutom ingår att säkerställa att dokumentationen är korrekt och att brukarnas behov tillgodoses. Viktigt även att ha med sig med anhörigperspektivet.

Ditt arbete kommer att vara tvärprofessionellt och involvera samarbete med sjuksköterskor, rehabiliteringsteam och andra kollegor. Du förväntas också ha en stark samarbetsförmåga både internt och externt samt fokusera på brukarperspektivet och förebyggande åtgärder.

Du kommer ha ansvar för boendets demensenheter, samt nattpersonal.

I tjänsten ingår, chef i beredskap.

Kvalifikationer:

För att vara lämplig för tjänsten bör du ha en högskoleexamen inom social omsorg, offentlig förvaltning eller en likvärdig utbildning.

Dessutom krävs det att du har B-körkort.

Meriterande om du har tidigare chefserfarenhet samt kunskap om: Medvind, Schemaläggning, Heltidsresan, Adato, Stella,

Vi söker någon som är självständig, strukturerad, och målinriktad med en helhetssyn. Du bör vara initiativtagande och kunna agera ansvarsfullt samt ha en förebyggande inställning till arbetsuppgifterna.

Förmåner:

I denna roll har du möjlighet att påverka och utveckla en ny verksamhet, och du kommer att ha tillgång till stödfunktioner inom HR, ekonomi och administration. Vi värdesätter digitala utvecklingsmöjligheter och vill att du ser positivt på den digitala utvecklingen.

Ansökan:

Intervjuer kommer att hållas löpande under annonstidens längd och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om du är en driven och ansvarstagande ledare som vill göra skillnad inom social omsorg, är du välkommen att ansöka till denna spännande tjänst i Uddevalla kommun!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/557
Kontakt
  • Susanne Engemoen, 0522-696000
Facklig företrädare
  • Camilla Hansson, Vision, nås via växeln, 0522-696000
Publicerat 2023-09-11
Sista ansökningsdag 2023-10-16

Tillbaka till lediga jobb