Elevhälsans medicinska insats,

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.

I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.

Uddevalla - en plats för hela livet

Vi söker en skolsköterska för anställning i en centralt organiserad elevhälsa under en enhetschef som har det medicinska ledningsansvaret. I det dagliga arbetet är du placerad på en eller två av kommunens grundskolor men kommer att tillhöra en fantastisk professionsgrupp som träffas regelbundet. Den medicinska elevhälsan arbetar tillsammans med andra professioner inom elevhälsan, främst med förebyggande och främjande arbete, med målsättning att eleverna har god hälsa och når målen för utbildningen.

Arbetsuppgifter

Du ingår i skolans elevhälsoteam som träffas regelbundet. Stor del av arbetet utgörs av hälsokontroller, hälsosamtal och vaccinationer. Ibland behöver lärare stöd i medicinska frågor, ibland får du uppdrag via elevhälsoteamet och du kanske kommer att ha viss hälsoundervisning i klass. Eleverna kan också söka upp dig för spontana besök.

Vem söker vi

Du ska kunna arbeta självständigt men också kunna samarbeta med andra professioner. Saker vi värdesätter är förmåga att skapa relationer med elever, kunskap om barn och ungas utveckling, levnadsvanor och livsvillkor. Vi arbetar i olika digitala system så du behöver vara bra på att hantera dator och tekniska hjälpmedel samt att uttrycka dig i skrift. 

Kvalifikationer

Specialistsjuksköterskeexamen (barn och ungdom, distrikt eller skolsköterska)
Erfarenhet av arbete med barn och ungdomar
Körkort och tillgång till bil

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-11-01 eller efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80 % som kan komma att utökas till 100 % längre fram
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/550
Kontakt
  • Magnusson Susann, 0522-696968
Publicerat 2023-09-01
Sista ansökningsdag 2023-10-20

Tillbaka till lediga jobb