Rosenhäll vård och omsorgboende

Uddevalla – en plats för hela livet 

Välkommen att bli en del av vår växande kommun - och att tillsammans med oss arbeta för att ge våra kommuninvånare ännu bättre service.  

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats som ger dig stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Vårt mål är att alla ska kunna trivas och växa - under ett helt yrkesliv. Vi vill också utvecklas som arbetsgivare och arbetar aktivt för att på bästa sätt ta till vara på din kunskap och ditt engagemang. Vi uppskattar och uppmuntrar till medskapande från alla. 

Uddevalla kommun är en vacker plats vid havet i hjärtat av Bohuslän. Vi tror på ett öppet och positivt samspel mellan kommun, utbildning, näringsliv och kultur.  

Vi hoppas att du kommer att trivas hos oss! 

Om jobbet

Rosenhälls vård- och omsorgboende söker två nattundersköterskor som extra resurs på enheterna. Boendet består av tre somatiska enheter med sammanlagt 90 platser samt en demensenhet med 15 platser och 5 palliativa platser.

Arbetsuppgifter

I din roll som extra resurs kommer du att  arbeta på samtliga enheter på boendet. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga omvårdnadsuppgifter. 

Vi söker dig som

Du har ett genuint intresse för att arbeta med äldre. Du är ansvarstagande, självständig och lyhörd. Med ett professionellt bemötande bidrar du till en positiv anda i arbetsgruppen.
Du har en förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor. Är trygg i dig själv och visar det genom att vara lugn och kontrollerad i stressade situationer. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har gått omvårdnadsprogrammet eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Meriterande är att du har arbetat några år inom yrket. I arbetet ingår dokumentation enligt gällande lagstiftning vilket innebär att du måste uttrycka dig väl i språk och skrift på svenska samt ha datavana.  Rekrytering kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/481
Kontakt
  • Rufia Abassi, 0522-695140
  • Åsa Eriksson, 0522-697774
Publicerat 2023-09-21
Sista ansökningsdag 2023-10-12

Tillbaka till lediga jobb