Rosenhäll vård och omsorgboende

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.

I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.

Uddevalla - en plats för hela livet

Om jobbet

Rosenhälls vård- och omsorgboende söker två nattundersköterskor som extra resurs på enheterna. Boendet består av tre somatiska enheter med sammanlagt 90 platser samt en demensenhet med 15 platser och 5 palliativa platser.

Arbetsuppgifter

I din roll som extra resurs kommer du att  arbeta på samtliga enheter på boendet. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga omvårdnadsuppgifter. 

Vi söker dig som

Du har ett genuint intresse för att arbeta med äldre. Du är ansvarstagande, självständig och lyhörd. Med ett professionellt bemötande bidrar du till en positiv anda i arbetsgruppen.
Du har en förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor. Är trygg i dig själv och visar det genom att vara lugn och kontrollerad i stressade situationer. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har gått omvårdnadsprogrammet eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Meriterande är att du har arbetat några år inom yrket. I arbetet ingår dokumentation enligt gällande lagstiftning vilket innebär att du måste uttrycka dig väl i språk och skrift på svenska samt ha datavana.  Rekrytering kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 
Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/481
Kontakt
  • Rufia Abassi, 0522-695140
  • Åsa Eriksson, 0522-697774
Publicerat 2023-09-21
Sista ansökningsdag 2023-10-12

Tillbaka till lediga jobb