Uddevalla kommun, Barn- och utbildning

Uddevalla – en plats för hela livet 

Välkommen att bli en del av vår växande kommun - och att tillsammans med oss arbeta för att ge våra kommuninvånare ännu bättre service.  

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats som ger dig stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Vårt mål är att alla ska kunna trivas och växa - under ett helt yrkesliv. Vi vill också utvecklas som arbetsgivare och arbetar aktivt för att på bästa sätt ta till vara på din kunskap och ditt engagemang. Vi uppskattar och uppmuntrar till medskapande från alla. 

Uddevalla kommun är en vacker plats vid havet i hjärtat av Bohuslän. Vi tror på ett öppet och positivt samspel mellan kommun, utbildning, näringsliv och kultur.  

Vi hoppas att du kommer att trivas hos oss! 

Ramneröd söker lärare 

Ramnerödsskolan 7-9 är en centralt belägen högstadieskola i Uddevalla med en mångkulturell elevsammansättning. Skolan helt nyrenoverad och ombyggd och har genomgått ett ansiktslyft på många olika sätt. Vi är inne i en spännande process med både ombyggnation och ett tydligare elevcentrerat arbetssätt som präglar arbetet.  Inför hösten tar vi emot ett delvis nytt elevunderlag med elever från Lane-Ryr som blandas med våra elever från Norrskolan och Hovhult. 

Skolan har en hög lärarbehörighet och en stark känsla av att vi arbetar tillsammans för elevernas måluppfyllelse. Eleven är i fokus i allt vi gör och vi drivs av en hög tro på att våra elever gör rätt om de kan och att vi gemensamt arbetar för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för dem att lyckas. Vi är organiserade i tighta årskursarbetslag kring eleverna med ett tvålärarsystem i kärnämnena. Vi söker dig som vill vara en del av vårt arbete med fortsatt ökad måluppfyllelse och en helt ny Ramnerödsskola där alla elever får det stöd de behöver.

Arbetsuppgifter

På grund av pensionsavgång och ökat elevunderlag söker vi nu två lärare med behörighet i ett eller flera av följande ämnen- matte, engelska, idrott, biologi och teknik. Exakt hur tjänsterna ska utformas bestämmer vi utifrån hur din behörighet passar i pusslet med övriga lärare på skolan.

Mentorskap ingår i tjänsten

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med erfarenhet av undervisning på högstadiet.

Meriterande är erfarenhet av undervisning i flerspråkiga elevgrupper och kunskaper i lågaffektivt bemötande. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet. 

Intervjuer kommer att genomföras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet passerat

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 230811
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/150
Kontakt
  • Mina Anger, 0522-696621
Publicerat 2023-03-16
Sista ansökningsdag 2023-04-16

Tillbaka till lediga jobb