Uddevalla kommun, Barn- och utbildning

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.

I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.

Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!

Ramneröd söker lärare 

Ramnerödsskolan 7-9 är en centralt belägen högstadieskola i Uddevalla med en mångkulturell elevsammansättning. Skolan helt nyrenoverad och ombyggd och har genomgått ett ansiktslyft på många olika sätt. Vi är inne i en spännande process med både ombyggnation och ett tydligare elevcentrerat arbetssätt som präglar arbetet.  Inför hösten tar vi emot ett delvis nytt elevunderlag med elever från Lane-Ryr som blandas med våra elever från Norrskolan och Hovhult. 

Skolan har en hög lärarbehörighet och en stark känsla av att vi arbetar tillsammans för elevernas måluppfyllelse. Eleven är i fokus i allt vi gör och vi drivs av en hög tro på att våra elever gör rätt om de kan och att vi gemensamt arbetar för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för dem att lyckas. Vi är organiserade i tighta årskursarbetslag kring eleverna med ett tvålärarsystem i kärnämnena. Vi söker dig som vill vara en del av vårt arbete med fortsatt ökad måluppfyllelse och en helt ny Ramnerödsskola där alla elever får det stöd de behöver.

Arbetsuppgifter

På grund av pensionsavgång och ökat elevunderlag söker vi nu två lärare med behörighet i ett eller flera av följande ämnen- matte, engelska, idrott, biologi och teknik. Exakt hur tjänsterna ska utformas bestämmer vi utifrån hur din behörighet passar i pusslet med övriga lärare på skolan.

Mentorskap ingår i tjänsten

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med erfarenhet av undervisning på högstadiet.

Meriterande är erfarenhet av undervisning i flerspråkiga elevgrupper och kunskaper i lågaffektivt bemötande. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet. 

Intervjuer kommer att genomföras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet passerat

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 230811
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/150
Kontakt
  • Mina Anger, 0522-696621
Publicerat 2023-03-16
Sista ansökningsdag 2023-04-16

Return to job vacancies