Uddevalla kommun, Samhällsbyggnadsförvaltningen

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 57 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.

I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.

Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!

Beskrivning

Samhällsbyggnadsförvaltningen ansvarar för en stor del av den offentliga miljön och är också en viktig part i samhällsutbyggnaden. Förvaltningen kännetecknas av professionell kompetens och god service. Samhällsbyggnadsförvaltningen ska skapa förutsättningar för Uddevalla som en attraktiv kommun. På Samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar vi med att utveckla, bygga och ta hand om Uddevalla idag och imorgon. När vi bygger samhället gör vi det ur både ett kortsiktigt och ett långsiktigt perspektiv - det gör att vi även måste ta ansvar för kommande generationer. Det vi ofta uttrycker är att vi ska bygga det hållbara samhället, socialt, ekonomiskt och ekologiskt för att skapa livskvalitet för våra medborgare. Vårt mål är att bygga en effektiv samhällsbyggnadsprocess genom en tydlig struktur, effektiva processer
i alla led samt arbeta med ständigt förbättringsarbete för att vara med och driva samhällsutvecklingen. Enheten fastighetsförvaltning är en del av Gata/Park/fastighetsavdelningen på Samhällsbyggnadsförvaltningen som bland annat förvaltar största delen av kommunens fastigheter samt sköter det planerade underhållet på dessa. 


Arbetsuppgifter

I rollen som fastighetsförvaltare arbetar du med att utveckla fastighetsbeståndet och ansvarar för fastigheternas förvaltningsplaner samt för fastigheternas ekonomiska resultat enligt fastställd budget. I arbetet ingår att hyresförhandla, kontraktsskrivning både internt och externt samt hyresdebitering. Det innebär att ha kontinuerliga kundkontakter med kommunens förvaltningar, hyresgäster och fastighetsägare. Att delta i projekt, hantera utredningar och göra skrivelser ingår också.

Kvalifikationer

Du drivs av en vilja att se möjligheterna till förbättring och har en förmåga att anpassa dig till förändrade krav och förutsättningar. Du är van vid att ta eget ansvar samt att följa processer. God samarbets- och initiativförmåga, självständighet, en hög servicekänsla och ett strukturerat arbetssätt är förutsättningar för att lyckas i denna tjänst.
Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom fastighetsekonomi eller hyresjuridik eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Ett krav är att du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift samt ha god datavana. Tjänsten kräver att du har körkort.

Villkor

Tillsvidareanställning, heltid.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning tillämpas
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/65
Kontakt
  • Peter Fridlund, 0522-696404
Facklig företrädare
  • Yvonne Möller, Vision, 0522-696319
Publicerat 2023-03-15
Sista ansökningsdag 2023-04-12

Return to job vacancies