Uddevalla kommun, Socialtjänsten

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.

I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.

Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!

Vi söker flexibel och engagerad medarbetare till Bemanningspool!

Känner du igen dig i beskrivningen och samtidigt tycker om att ge god service och omvårdnad så är detta tjänsten för dig.

Bemanningspoolen är en del av socialtjänstens Bemanningsenhet. Som medarbetare i poolen kommer du bokas inom socialtjänstens verksamheter utifrån deras behov. Detta innebär att du har flera olika arbetsplatser och kan komma att arbeta inom olika verksamhetsområden.

Vi erbjuder dig

En heltidstjänst med möjlighet att påverka sitt schema och var tredje helg. Som poolanställd får du ett utvecklande och stimulerande arbete. Du kan bidra med dina kunskaper, erfarenheter och idéer samtidigt som du ansvarar för att hålla en hög servicekvalitet på arbetsplatsen. I rollen som poolpersonal kan du skapa glädje och bidra till en ökad livskvalitet för både våra invånare och blivande kollegor i Uddevalla kommun.

Arbetsuppgifter

Du erbjuds ett flexibelt arbete där vi skapar en trygg vardag för våra brukare genom god vård och omsorg. Stödet kan se olika ut utifrån den enskildes behov och önskemål. Arbetet kräver personliga egenskaper som gott bemötande, samarbetsförmåga och att kunna ta ansvar.

Kvalifikationer & Utbildningskrav

Du är utbildad undersköterska, stödassistent eller har utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Erfarenhet är meriterande, men personlig lämplighet är viktigast.

Som person är du också ansvarstagande, mycket flexibel och gillar när den ena dagen inte är den andra lik. Du är engagerad i ditt arbete och tycker om att skapa relationer och samarbeta. Du har en positiv inställning och är lösningsfokuserad. Du är också mån om din hälsa och behöver fysiskt kunna arbeta inom vård och omsorg.

Körkort och tillgång till bil krävs.

Villkor
Poolavtal enlig bilaga D, AB

Arbetet omfattar dag-, kvälls- och helgtjänstgöring.

Intervjuer kommer att ske löpande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/62
Kontakt
  • Malin Larsson, 0522-69 81 30
  • Ulrika Olsson, 0522-69 70 63
Facklig företrädare
  • Kommunal Väst, sektion Uddevalla, 010-442 94 37
Publicerat 2020-02-11
Sista ansökningsdag 2020-02-29

Tilbage til Ledige stillinger