Uddevalla kommun, Barn- och utbildning

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.

I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.

Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!

Beskrivning

Sommarhemsskolan ligger i Uddevallas södra delar, nära till staden, havet och skogen. Skolan är relativt nybyggd och är därför välutrustad med möbler, utrustning och läromedel (digitala såväl som analoga, beroende på ämne). Skolan är byggd i tydliga arbetslag där varje årskurs disponerar lektionssalar, grupprum, uppehållsrum, lärararbetsrum m.m.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för planering, genomförande och uppföljning av undervisningen i Matematik, NO i år 7-9. Mentorskap kan bli aktuellt. Det är viktigt att du samarbetar aktivt med arbetslaget och med föräldrar och alltid med elevens bästa i fokus.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare, med behörighet för undervisning i Matematik, NO i år 7-9.

Vi söker dig som är en tydlig och engagerad lärare som kan möta varje elev utifrån dess individuella förutsättningar. Du har ett professionellt förhållningssätt till elever, föräldrar och arbetskamrater och är duktig samarbete och på att bygga goda relationer. Vi tycker att det är viktigt att du har erfarenhet av att arbeta med tonåringar.

Välkommen att arbeta tillsammans med oss på Sommarhemmet!

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2020-06-15
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/53
Kontakt
  • Mikael Engelbrektsson, 0522-696686
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet, 0522-698085
  • Lärarnas Riksförbund, 0522-698086
Publicerat 2020-02-11
Sista ansökningsdag 2020-02-21

Tilbage til Ledige stillinger