Uddevalla kommun, Barn- och utbildning

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.

I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.

Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!

Beskrivning
Vi söker en speciallärare med placering på Stråketskolan eller Äsperöd-Skansen. Stråketskolan är en grundsärskola år 1-9 där de flesta elever läser inriktning ämnesområden. Äsperöd-Skansen grundsärskola år 1-6 ligger på Äsperödskolan, där läser de flesta elever inriktning ämnen. Från höstterminen 2020 kommer hela Äsperöd-Skansen 1-6 plus delar av Stråkets verksamhet att flytta till nybyggda Källdalsskolan. Vi arbetar aktivt med det Systematiska Kvalitets Arbetet (SKA) för att utveckla och förbättra vår verksamhet inom målen Trygghet och studiero och ökad måluppfyllelse.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i en varierande tjänst inom alla ämnesområden eller ämnen. Tjänsten innebär mycket samarbete med övriga lärare, stödassistenter, personliga assistenter, föräldrar m.fl. vilket innebär att en god förmåga till samarbete är av yttersta vikt. Du förväntas ha en aktiv roll i SKA-arbetet. Klasslärare inom särskolan. Beroende på inriktning i speciallärarutbildningen, kan du komma att arbeta mot grundsärskolans ämnen eller ämnesområden.

Kravspecifikation
Pedagogisk examen som speciallärare, inriktning utvecklingsstörning med lärarlegitimation, alternativt annan pedagogisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har god ledarförmåga och är en tydlig organisatör i arbetet som lärare. Du har goda kunskaper inom autismspektrum samt goda kunskaper i förtydligande pedagogik och TAKK. Du har kunskap och intresse för utvecklingsarbete inom didaktik/pedagogik och formativ bedömning. Personlig lämplighet. Mycket goda språkkunskaper i svenska, både tal och skrift.

Intervjuer kan komma att hållas under ansökningstiden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/52
Kontakt
  • Louise Eriksson, 0522-697203
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet, 0522-698085
  • Lärarnas Riksförbund, 0522-698086
Publicerat 2020-02-11
Sista ansökningsdag 2020-03-03

Tilbage til Ledige stillinger