Uddevalla kommun, Barn- och utbildning

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.

I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.

Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!

Sundstrand är en helt nybyggd förskola och vi söker nu dig som är redo för utmaningen att delta i arbetet med att bygga upp vår utbildning i förskolan helt från grunden.

Uddevalla kommuns prioriterade mål för samtliga skolformer är under läsåret 2019/2020 och tre år framåt att uppnå en högre måluppfyllelse samt trygghet och arbetsro för alla. I förskolan har vi därför valt att sätta fokus på ett språkutvecklande arbetssätt samt vårt arbete med likabehandling.

I din roll som barnskötare verkar du för att alla barn har lika stort inflytande över och utrymme i utbildningen. Du är målinriktad och verkar för varje enskilt barns lärandemiljö. Du har ett undervisande förhållningssätt. Du deltar i dokumentation och kommunicerar barnets lärande och utveckling med barnet och vårdnadshavarna. Du samarbetar i ditt arbetslag såväl som inom din enhet och vid behov med andra aktörer. Du medverkar till dokumentation och underlag för analys.

Kravspecifikation

Du är utbildad barnskötare.

Du har kunskap om och engagemang för barns utveckling.

Du har ett undervisande förhållningssätt. 

Kompetenser

Personlig mognad
Flexibel
Samarbetsförmåga
Relationsskapande
Pedagogisk insikt

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/46
Kontakt
  • Linda Malmström, 0522-69 51 25
Facklig företrädare
  • Linda Tingvald Persson, Kommunal. , 0522-69 66 92
Publicerat 2020-02-12
Sista ansökningsdag 2020-03-01

Tilbage til Ledige stillinger