Uddevalla kommun, Socialtjänsten

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.

I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.

Hjärtat i Bohuslän, liv, lust och läge ger livskvalitet!

Beskrivning
Vi söker en sjuksköterska till Österängens vård- och omsorgsboende. Boendet består av 12 enheter med totalt 112 bostäder och är endast till för personer med demenssjukdom. Som sjuksköterska på Österängen har man omvårdnadsansvar för ca 25 patienter man arbetar både självständigt och i team med bedömningar samt utförande av medicinska åtgärder och omvårdnadsinsatser.

Du kommer att arbeta på schema med dag/kväll samt helgtjänstgörning var 5:e helg.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom kommunal hemsjukvård, bland annat ingår att delegera, handleda och utbilda omvårdnadspersonalen. Du arbetar i nära samarbete med omvårdnadspersonal, enhetschefer, läkare, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och sjuksköterskekollegor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är trygg i din roll som sjuksköterska och som har intresse av att vara med och utveckla demensvården på Österängens vård- och omsorgsboende. Du har en god förmåga att samarbeta med andra professioner både internt och externt.
Du är flexibel och bra på att strukturera och planera ditt arbete.

Vi förväntar oss att du tillsammamans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård. Det är meriterande om du har specialistutbildning med inriktning Vård av äldre eller Distriktssköterskeutbildning. Även erfarenhet av sjuksköterskearbete inom kommunal vård- och omsorg är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor
B körkort är ett krav.
Kvälls- och helgtjänstgöring.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/30
Kontakt
  • Sofia Jacobsson, 0522-697756
Facklig företrädare
  • Elisabet Strid, Vårdförbundet , 0522-69 60 00
Publicerat 2020-01-22
Sista ansökningsdag 2020-02-23

Tilbage til Ledige stillinger